Ќерамида табли

Важно известување!!!

Ова е листата на материлаји кои НЕ СЕ ДОСТАПНИ во моментот:

Боја                                      Дебелина

6005        Увозен                 0.45мм     специјални бои

6005        Железарски        0.5мм      специјални бои

7016        Увозен                  0.4мм     специјални бои

7016        Железарски        0.5мм      специјални бои

9002        Увозен                 0.45мм     стандардни бои

9006        Увозен                 0.45мм   стандардни бои

9007        Увозен                 0.4мм/0.5мм   специјални бои

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради вонредната состојба со COVID-19, со што воведено е скратено работно време, и поради зголемен обем на испораки, Ве известуваме дека истите се одвиваат во малку побавно темпо.

 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ќерамида стандардни бои увозен лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
300 ден.
без ДДВ: 254 ден.
Ќерамида стандардни бои железарски лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
370 ден.
без ДДВ: 314 ден.
Ќерамида специјални бои увозен лим Лимитирана количина
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
330 ден.
без ДДВ: 280 ден.
Ќерамида специјални бои увозен лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
350 ден.
без ДДВ: 297 ден.
Ќерамида специјални бои железарски лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
RAL3009 ќерамида залиха
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
290 ден.
без ДДВ: 246 ден.
Kobra-Т © 2020. UKION SHOPS