За Нас

Кобра-Т е основана во 1991 година. 
Компанијата се занимава со дејности од областа на металургија, односно со трговија на големо и мало на лимови и со производство на градежна лимарија. Како крајни производи нуди ребровани кровни и фасадни лимови кои се работат на сопствени најсовремени производствени линии/машини (КТ-35; КТ-25; КТ-15, ламперија и ќ
ерамида) и пропратната градежна лимарија (олуци, ветерлајсни, опшивки, снегобрани, итн.) која се изработува на најсовремени дигитални апканти. Истите производи се работат по должини по желба на купувачот. 

Kobra-Т © 2024. UKION SHOPS