Информации за испорака

Ценети потрошувачи,

Може да одберете доколку сакате достава или сами ја подигнете нарачката.

Доколку одберете сами да ја подигнете нарачката, откако ќе Ве известиме дека истата е произведена, може да ја превземете од нашите простории на следната адреса:

Борис Трајковски бр. 119, Инд. Зона Пинтија, Скопје

Во спротивно доколку одберете достава, Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.
Времето на испорака е во период од 2-3 дена (доколку производите ги има на залиха), освен во случај на викенд денови, државни неработни денови или годишни одмори.

Достава на Вашата нарачка се врши со наши возила, и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови).

Истата се доставува откако ќе добиете повик од дистрибутерите (затоа Вашиот тел. број за контакт е многу важен), доколку не Ве добиеме, истата достава се пролонгира.

Воедно, во моментот сме во можност да извршиме достава со максимална должина до 9,5 метри за табли, а за останата градежна лимарија до 8м (максимална должина на производство на градежна лимарија). 

Доставата се врши со доплата според регионот- местото на достава и типот на возило кое мора да ја изврши доставата.

За Скопје

За достава до другите градови:

 

 

 

Kobra-Т © 2021. UKION SHOPS