Градежна лимарија - По Ваша спецификација

Доколку Ви треба некој елемент од градежната лимарија кој не е стандарден следете ја следната постапка:

1. Пратете цртеж на Viber (+389 75 220 289; +389 75 507 129; +389 75 484 353)

    -покрај цртежот, специфицирајте боја/материјал, од која страна се гледа бојата, ставете ознака  WEBSHOP.

2. Потоа Ви испракјаме колку би чинело истото.

3. Доколку Ви одговара да се изработи истото ни потврдувате на Viber и:

- правите нарачка  на артикалот По нарачка, со што внесувате количина за да ја добиете крајната цена која Ви ја пракјаме во понудата. Цената ја внесувате во полето КОЛИЧИНА  (пример: понудата е со износ од 540 ден и внесувате количина 540; и системот сам ќе ви пресмета 540 * 1ден= 540ден), потоа продолжувате со купувањето.

      

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
По нарачка
Доколку Ви треба некој друг елемент кој не е стандарден следете ја следната постапка: 1. Пратете ..
1 ден.
без ДДВ: 1 ден.
Kobra-Т © 2024. UKION SHOPS