КРОВНИ АГРО ПАНЕЛИ ЕКО-М

Кровни панели- АГРО ПАНЕЛИ ЕКО-М  

Единствен кровен панел кој е појачан со 6 ребра, со полиуретанско јадро кое има одлични термоизолациони, звучни и хидро изолациони способности и долна страна на панелот со алум. пластифицирана фолија.

Одлично решение за фарми, штали, амбари...

Изработка на должина по Ваше барање. Избор на повеќе бои на лим, текстури и дебелини на лим.

Кровни полиуретански изолациони панели со 6 ребра

Одличен спој на практичност, ефикаснот и брза монтажа.

 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

Kobra-Т © 2024. UKION SHOPS