Ќерамида профилција

Важно известување!!!

Ова е листата на материлаји кои НЕ СЕ ДОСТАПНИ во моментот:

Боја                                      Дебелина

6005        Увозен                 0.45мм     специјални бои

6005        Железарски        0.5мм      специјални бои

7016        Увозен                  0.4мм     специјални бои

7016        Железарски        0.5мм      специјални бои

9002        Увозен                 0.45мм     стандардни бои

9006        Увозен                 0.45мм   стандардни бои

9007        Увозен                 0.4мм/0.5мм   специјални бои

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради вонредната состојба со COVID-19, со што воведено е скратено работно време, и поради зголемен обем на испораки, Ве известуваме дека истите се одвиваат во малку побавно темпо.

 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Снегобран (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Снегобран (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Штраф за дрво
Штраф за дрво (за дрвена конструкција)- саморезен со глава за клуч 8мм. ..
4 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Увала стaндардни бои
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   ..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Увала специјалнии бои
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   ..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Слеме за Ќерамида лим (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Слеме-капак за било/срт за профилаци..
140 ден.
без ДДВ: 119 ден.
Слеме за Ќерамида лим (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Слеме-капак за било/срт за профилаци..
150 ден.
без ДДВ: 127 ден.
Ветер лајсна под лим (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Ветер лајсна за под лим ќерамида/ тр..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Ветер лајсна под лим (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Ветер лајсна за под лим ќерамида/ тр..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Ќерамида стандардни бои увозен лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
320 ден.
без ДДВ: 271 ден.
Ќерамида стандардни бои железарски лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
410 ден.
без ДДВ: 347 ден.
Ќерамида специјални бои увозен лим Лимитирана количина
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
360 ден.
без ДДВ: 305 ден.
Ќерамида специјални бои увозен лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
370 ден.
без ДДВ: 314 ден.
Ќерамида специјални бои железарски лим
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
420 ден.
без ДДВ: 356 ден.
RAL3009 ќерамида залиха
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
300 ден.
без ДДВ: 254 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Kobra-Т © 2021. UKION SHOPS