Елементи за ќерамида

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Снегобран (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Снегобран (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Штраф за дрво
Штраф за дрво (за дрвена конструкција)- саморезен со глава за клуч 8мм. ..
4 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Увала стaндардни бои
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   ..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Увала специјалнии бои
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   ..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Слеме за Ќерамида лим (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Слеме-капак за било/срт за профилаци..
140 ден.
без ДДВ: 119 ден.
Слеме за Ќерамида лим (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Слеме-капак за било/срт за профилаци..
150 ден.
без ДДВ: 127 ден.
Ветер лајсна под лим (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Ветер лајсна за под лим ќерамида/ тр..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Ветер лајсна под лим (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата   Ветер лајсна за под лим ќерамида/ тр..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Kobra-Т © 2021. UKION SHOPS