Градежна галантерија

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Надворешна лајсна за ламперија (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
40 ден.
без ДДВ: 34 ден.
Надворешна лајсна за ламперија (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
50 ден.
без ДДВ: 42 ден.
Надворешна лајсна за КТ-15 (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Надворешна лајсна за KT-15 (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Внатрешна лајсна за ламперија (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
40 ден.
без ДДВ: 34 ден.
Внатрешна лајсна за ламперија (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
50 ден.
без ДДВ: 42 ден.
Внатрешна лајсна за КТ-15 (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Внатрешна лајсна за KT-15 (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата ​ ..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Комплет за оџак
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Комплет за опшивање околу оџак составен..
500 ден.
без ДДВ: 424 ден.
Прозорски банок стандардни бои
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Прозорски банок специјални бои
ВАЖНО:  Внесувањето на должина на таблите или останата градежна лимарија е во единица метр..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Снегобран (стандардни бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
110 ден.
без ДДВ: 93 ден.
Снегобран (специјални бои)
* Бојата може да се рзликува во нијанса од сликата.  Цената е изразена во метар должен, а ис..
120 ден.
без ДДВ: 102 ден.
Kobra-Т © 2021. UKION SHOPS